Un tip urca in avion si isi ocupa locul

Un tip urca in avion si isi ocupa locul. In asteptarea decolarii vede ca intra in avion cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata. Curand realizeaza ca femeia vine direct spre el si, cu mare satisfactie, constata aceasta avea locul chiar de langa al lui. Incercand sa intre in vorba, reuseste sa zica:
– Calatorie de afaceri sau de placere ?
– Merg la Congresul Nimfomaniacelor de la Chicago – Raspunde femeia. Electrizat (superexcitat) de prezenta alaturi a celei mai frumoase femei din lume, care in plus mai si pare nimfomana, tipul o intreaba incercand sa-si pastreze calmul aparent:
– Si care este rolul tau la acest congres ?
– Lector, raspunde femeia. Folosindu-mi experienta vreau sa demontez unele dintre cele mai cunoscute mituri despre sex.
– Interesant… Spune barbatul tremurand vizibil. Si care ar fi miturile astea?
– Pai unul dintre cele mai populare mituri se refera la barbatii afro-americani, despre care se spune ca sunt cei mai dotati, cand realitatea demonstreaza ca cei mai dotati sunt de fapt descendentii pieilor rosii. O alta credinta impamantenita este aceea ca francezii sunt cei mai buni amanti, cand de fapt cei mai buni amanti sunt grecii si urmasii lor… Dandu-si seama ca a fost luata de val, femeia ii spune jenata:
– Imi cer scuze. Va bat la cap cu problemele mele personale si nici nu ne-am cunoscut… Barbatul, conciliant, ii intinde mana si-i spune:
– Vai, dar asta nu-i o problema. Ma cheama Winetou… Winetou Papadopoulos…