Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi – Travian

Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi
Doamne, invata-ma sa aleg cele mai bune ferme din cadran, da-mi inima curata ca dupa un clean adevarat si cainta pentru farmarile ce le-am facut altora.
Fa sa am dragoste crestineasca pentru resursele altuia si sa pot rabda cu pace toate necazurile ce-mi vin din partea lor, la secunda.
Ma fagaduiesc sa nu mai fac rau celor ce-mi fac rau, (dupa ce trecem de lvl 99 la WW), pe cel ce ma blesteama il voi binecuvanta cu report la MH, de va flamanzi vrasmasul ii voi da crop, iar de va inseta, ii trimit 10.000 de fulgeri sa-i duca apa.
De va cadea, il voi ridica si mai ales invers, de se va ridica, o sa-i arat ca mai bine statea in afara topului.
Iar de se va rataci, il voi povatui.
Cum se da delete la cont, ca sa se izbaveasca.
Trimite binecuvantarile tale peste vrjmasii mei si intoarce inima lor asupra mea precum si toate atacurile lor, inapoi in adunare.
Alunga neodihna ce-mi vine de la ei si ne impaca pre noi.
Pe mine impaca-ma cu satele lor si pe ei cu ideea.
Da-mi PNA-ul tau, Doamne ca sa vietuim in cadran cu bucurie, pana imi refac eu trupele, si ne iarta noua greselile noastre si pica-le lor netul in chiar clipa in care vor sa intercaleze, precum si noi dam fake-uri ca sa-i facem sa ti se roage si sa-ti pupe icoanele sa nu fie reale.
Ca tie ti se cuvine slava si mie una din crucile talharilor care au stat langa Isus, chiar daca, pe langa mine, aia doi erau nevinovati ca niste nou-inregistrati, in prima zi de joc.
Amin.